cégtörténet

A JPH Trading Kft-t 1991. januárjában magánszemélyek alapították. A cég alapításától kezdődően folyamatosan fejlődött, tevékenységi körei bővültek és manapság az alábbi tevékenységi területekkel foglalkozik:

  • igényes hegesztett,- forgácsolt szerkezetek gyártása német piacra (szivattyúházak, merülőcsövek, alaplapok, közbetétek stb)

  • élelmiszeripari bevonatok készítése tartályokra, padló és falfelületekre Magyarországon, európai és Európán kívüli országokban

  • horonyzáró ékek gyártása mágnesezhető és nem mágnesezhető kivitelben magyarországi, finn, észt, olasz és kínai megrendelők részére

  • a Masculan óvszercsalád magyarországi kizárólagos importőre és forgalmazójaA fenti tevékenységi területekhez kiegészítő tevékenységek is tartoznak, amelyek szoros összefüggésben vannak a JPH Trading Kft. által készítendő termékekkel és szolgáltatásokkal (pl. szemcseszórás, hőkezelés stb.)

Az említett tevékenységi területek a cég több mint 20 éves működése során folyamatosan alakultak ki a pénzügyi, műszaki és a piaci igények messzemenő figyelembe vételével.

JPH Trading Kft. alapításakor és azóta is folyamatosan a tevékenységi területek között kiemelt jelentőséggel bír a Masculan óvszercsalád forgalmazása.

A JPH Trading Kft. árbevételének közel harmada ebből a tevékenységből származik.

A Masculan termékeket JPH Trading Kft. nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban (pl. volt Jugoszlávia országai, Ukrajna, Szlovákia) is forgalmazza.

A Masculan termékcsalád folyamatos fejlesztésével bővült Magyarországon és a környező országokban is az óvszercsalád piaci részesedése és jelenleg Magyarországon ez kb. 20%.

A cégen belül a különböző, egymástól eltérő tevékenységek a pénzügyi finanszírozás területén és a cég stabil gazdasági helyzetének megalapozásában szorosan összefonódnak.

JPH Trading Kft. célja a további folyamatos fejlődés az innováció, a tapasztalatok és a korábbi üzleti sikerek, eredmények segítségével.

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása