Értékeink

Filozófiánk

Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható, innovatív, rugalmas és proaktív partnerként értéket teremtünk ügyfeleink számára. Vevőink igényeinek előrejelzésére és kielégítésére törekszünk eljárásaink és technológiáink folyamatos fejlesztésével. Célunk, hogy vezető piaci pozíciót érjünk el üzleti tevékenységeink releváns ágazataiban.

Ezt piaci intelligenciánkra és üzleti szakértelmünkre támaszkodva fogjuk elérni, hosszú távú gondolkodásmóddal, stratégiai megközelítéssel és elkötelezettséggel, hogy etikus módon magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek.

Tanusítványok

A JPH Trading Kft. büszke arra, hogy minőség irányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek, és így ismét megkapta az ISO 9001-es tanúsítványt. Az ISO 9001-es szabvány egy olyan irányítási rendszer követelményeit határozza meg, amely egy vállalat minőségalapú érték-előállítási folyamatait helyezi középpontba.

A minőségirányítási rendszer a vevő által kapott termék és/vagy szolgáltatás állandó minőségét a működési folyamatok meghatározásával, előírásával és ellenőrzésével garantálja. A piaci kereslet és kínálat állandó változása miatt rendkívül fontos, hogy a termelési folyamatokat – folyamatos felügyelet mellett – mindig azonos minőségi szinten tudjuk biztosítani. Ebben nyújt támogatást az ISO minőségirányítási rendszer, mely a legfontosabb gyártási-, előállítási- és vásárlókkal kapcsolatos folyamatokat szabályozza.

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása