élelmiszeripari bevonatok készítése, felújítása

Élelmiszeripari bevonatrendszereket készítünk tartályokra, padlóra és falfelületre.


A kezdetekre visszavezetve szoros együttműködést építettünk ki a svájci Radix AG. céggel, amely fejlesztője és gyártója az OBRIT élelmiszeripari tartálybevonat rendszernek, a Raroc élelmiszeripari padlóbevonat rendszernek és a Ramur élelmiszeripari falbevonat rendszernek.A velük való együttműködésünk nem korlátozódik csupán a magyar piacra, A Radix AG. -vel karöltve egy rendkívül sokoldalú és földrajzilag kiterjedt együttműködést építettünk ki.Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a folyamatot, továbbá folyamatosan gyors és magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani, kifejlesztettünk egy speciális, gyorsan ki- és beszerelhető munkapadozatot a hengeres, kónuszos élelmiszeripari tartályok belső bevonatának kialakítására, szükség szerinti felújítására.


. A Radix AG -vel közösen a világ számos pontján végeztünk bevonatolási munkákat ennek a speciális munkapadozatnak a segítségével. Az alábbiakban felsorolunk néhányat:


A borászati tartályok belső felületének felújítása szintén kulcsfontosságú területeink közé tartozik. Számtalan referenciánk van Magyarországról és Európa több országából, például Németországból, Luxemburgból, Svájcból vagy Ausztriából. Néhány magyarországi munkánk:

Referenciák:

A padlóbevonatolási munkáknál elsősorban a különleges, nagy igénybevételnek kitett feladatokra koncentrálunk.


Az élelmiszeripari üzemekben végzett padlóbevonatolási munkálatokon kívül a budapesti Chinoin Rt. telephelyén is végeztünk különleges padlóbevonatolási munkálatokat, pédául antisztatikus padlóbevonatot készítettünk.


Referenciák további padlóbevonatolási munkáinkra:

Galéria lapunkon megtekintheti ezen munkálatok kivitelezését.

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása