HEGESZTETT, FORGÁCSOLT SZERKEZETEK GYÁRTÁSA

Igényes hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása német piacra.

1994 ótal vagyunk beszállítója a nürnbergi székhelyű Leistritz Pumpen GmbH.-nak.
Az első években egyszerűbb hegesztett, forgácsolt szerkezeteket (például gépalaplapok, közbetétek, talpas közbetétek) szállítottunk Leistritz Pumpen GmbH. részére.

Ezt követően, 1998-1999-ben, annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani a változó körülményekkel és az ügyfeleink igényeivel, jelentős fejlesztéseket és gépvásárlásokat hajtottunk végre a Nagykovácsiban található telephelyünkön, ami lehetővé tette igényesebb és méretében is nagyobb hegesztett szerkezetek, készülékek gyártását.

Ekkor kezdtük meg a szivattyúházak és merülőcsövek hegesztését, forgácsolását. Ezek igen igényes, nyomástartó szerkezetek, amelyek felettébb pontos tűréssel kerülnek megmunkálásra, nem ritkán 0,02 mm toleranciával.

Természetesen ezeket a szerkezeteket a hegesztést követően feszültségmentesítő hőkezelésnek is alávesszük, és a gyártmány elkészültét követően a megrendelő előírásaival összhangban a hegesztési varratok gáztömörségét nyomáspróbával ellenőrizzük.

Tekintse meg néhány munkánkat a galériában!

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása