tevékenységeink

30 éves működésünk során szakértőkké váltunk a változó vevői igények felismerésében és azok kielégítésében gyors, rugalmas és proaktív hozzáállásunknak köszönhetően.

Tekintse át szerteágazó tevékenységeink lisáját, és fedezze fel részletesen a 4 különböző ágazatunk részleteit alább.

élelmiszeripari bevonatok készítése, felújítása

A kezdetekre visszavezetve szoros együttműködést építettünk ki a svájci Radix AG. céggel, amely fejlesztője és gyártója az OBRIT élelmiszeripari tartálybevonat rendszernek, a Raroc élelmiszeripari padlóbevonat rendszernek és a Ramur élelmiszeripari falbevonat rendszernek. (bővebben...)

HEGESZTETT, FORGÁCSOLT SZERKEZETEK GYÁRTÁSA

1994 ótal vagyunk beszállítója a nürnbergi székhelyű Leistritz Pumpen GmbH.-nak.
Az első években egyszerűbb hegesztett, forgácsolt szerkezeteket (például gépalaplapok, közbetétek, talpas közbetétek) szállítottunk Leistritz Pumpen GmbH. részére. (bővebben...)

Horonyzáró ékek gyártása

Megalakulásunk óta foglalkoztunk villamos energiaipari cégek számára villamos szigetelő anyagok szállításával, a világ egyik legnagyobb gyártójának magyarországi képviselőjeként. Az alapítóink tanulmányaik, korábbi tevékenységük alapján komoly szakismeretre (bővebben...)

MASCULAN® TERMÉKEK FORGALMAZÁSA

A JPH Trading Kft. kizárólagos importőre és forgalmazója a masculan® óvszercsaládnak Magyarországon és a környező országokban. A masculan® az egyik legismertebb és a második legnagyobb számban eladott óvszermárka Magyarországon. (bővebben...)

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása