Történetünk

A JPH Trading Kft. egy 1991-ben Budapesten alapított, magántulajdonban lévő cég. Célunk, hogy ügyfeleink számára értéket teremtsünk egyedi megoldásainkkal különböző iparágakban, több mint 15 országban.
Jelenleg négy kulcsfontosságú üzleti tevékenységünk van:

  • igényes hegesztett,- forgácsolt szerkezetek gyártása német piacra (szivattyúházak, merülőcsövek, alaplapok, közbetétek stb)

  • élelmiszeripari bevonatok készítése tartályokra, padló és falfelületekre Magyarországon, európai és Európán kívüli országokban

  • horonyzáró ékek gyártása mágnesezhető és nem mágnesezhető kivitelben elsősorban szélmalmok villanymotorjaiba magyarországi, osztrák, brazil, kínai, észt, finn, indiai és olasz megrendelők részére

  • a Masculan óvszercsalád kizárólagos importőre és forgalmazója Magyarországon és a környező országokbanA fenti tevékenységi területekhez kiegészítő tevékenységek is tartoznak, például homokfúvás vagy hőkezelés, amelyek szorosan kapcsolódnak az általunk gyártott termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Ezek a tevékenységi területek folyamatosan fejlődtek 30 éves működésünk során, messzemenően figyelembe véve a vevői, pénzügyi, műszaki és piaci igényeket.

Alapításunk óta a Masculan® óvszercsalád forgalmazása kiemelt jelentőséggel bír üzleti tevékenységeink között; nemcsak Magyarországon, hanem a környező országokban is forgalmazunk Masculan® termékeket, például a volt Jugoszlávia, Ukrajna és Szlovákia országaiban.

A Masculan® termékcsalád folyamatos fejlesztésével sikerült jelentősen megnövelnünk piaci részesedésünket mind Magyarországon, mind a környező országokban, és jelenleg Magyarországon ez nagyjából 25%.

A különböző, egymástól eltérő tevékenységeink szorosan összefonódnak a finanszírozás területén és stabil gazdasági helyzetünk kialakításában.

További sikereinket fejlesztések és folyamatos innovációk biztosításával, továbbá 30 éves szakmai tapasztalatunk és korábbi üzleti sikereink felhasználásával törekszünk elérni.

horonyzáró ékek gyártása, élelmiszeripari bevonatok készítése, hegesztett, forgácsolt szerkezetek gyártása, masculan termékek forgalmazása